Onze club betreft een kleine maar fijne club. Er heerst een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer. We hebben een eigen clublokaal. Vermoedelijk heeft u op de Home pagina al gelezen waar onze club voor staat.

Kan u zich daar in vinden ? Onze club is steeds op zoek naar gemotiveerde leden. 

Aanvankelijk is men steunend lid. Diegene die zich geroepen voelt om mee torens op te bouwen en te bemannen kan na een jaar doorstromen tot actief lid. Uiteraard is dit geen verplichting en kan men steunend lid blijven.  

Wat moet je doen om lid te worden ? Je kan enkel lid worden door enkele gegevens door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jou aanvraag wordt dan op de club gehangen tot de eerst volgende bestuursvergadering. Hier wordt beslist of je al dan niet aanvaard wordt als nieuw lid. Indien dit het geval is, dien je enkel nog 20 euro te storten op rekeningnummer BE17 7360 7153 3221 met vermelding nieuw lid, naam en voornaam en geboortedatum.

Je kan ook op vrijdagavond vanaf 20.00 uur eens een kijkje komen nemen in de club en de sfeer eens opsnuiven. Het adres betreft Grobbendonkseweg 1a te 2560 Nijlen.